tiistai 20. elokuuta 2013

Tehtävät 1b



a. Takki oli musta kuin yö ja lumoavan hieno.
   Mies tunsi kuin häntä katsottaisiin, mutta ei välittänyt, vasta muutaman minuutin kuluttua mies työnsi lehden sivuun. Kun mies työnsi lehden pois näkökenttänsä edestä samalla Emil vaihtoi katseensa suunnan lihakeittoon. Emil tunsi miehen pistävän katseen kun hän söi keittoaan, lopulta tunne katosi kun mies otti lehtensä taas esille ja samalla mutisi jotain. Emilin katse kääntyi takaisin mieheen ja katseli tarkemmin miestä. Emilin päähän tuli ajatuksia, siitä kuka mies on, mitä hän tekee työkseen ja miksi hän on kurjalla päällä. Sillä välin kun Emil oli omissa ajatuksissaan, mies työnsi taas lehtensä sivuun oudon tunteen takia. Nyt mies huomasi Emilin tuijottaneen häntä ja ärähti.
   -Poika mitä tuijotat.
Emil säikähti ja vastasi hädissään.
   -En mitään herra.

b.

Ylämaa
Myttyläntie
kesäkuu
veriletut
Justin Bieber
majava

Oli kesäkuun aurinkoinen päivä vailla huolen häivää. Linnut lauloivat ja sirkat soittivat viulujaan. Kaikki oli hyvin ennen kuin muuan maailman laajuinen laulajatähti saapui Ylämaalle pienelle lomalle, nauttimaan luonnosta ja sen antimista.
    Justin Bieber oli saapunut Ylämaalle, vielä tarkemmin sanottuna osoitteeseen Myttyläntie 13. Talossa asuva perhe oli kiitollinen siitä että Bieber oli saapunut perheen matalaan taloon. Bieber sai maistaa talossa koululaisten herkkuruokaa, verilettuja ja puolukkahilloa. Ruuan jälkeen perhe kutsui Bieberin saunaan ja uimaan. Bieber epäröi hetken mutta suostui lopulta. Kun saunat oli saunottu perhe ja Bieber lähtivät uimaan raikkaaseen suomalaiseen järveen, mutta Bieberiä kohtasi onnettomuus järvellä. Jostain kumman syystä järven majavat hyökkäsivät Bieberin kimppuun. Syytä ei koskaan saatu selville mutta teorioita oli useita. Yhden teorian mukaan Bieber oli ärsyttänyt majavia lauluäänellään, kun taas toinen teoria väitti, että majavilla oli jokin psyykkinen tauti mikä aiheutti hyökkäyksen. Mutta tämä jää yhdeksi luonnon mysteereiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti